logo zzt

Agenda

In de agenda hieronder vind je alle activiteiten rond het Zen Zien Tekenen. Een kort overzicht van kennismakings- en introductiecursussen voor het voorjaar van 2022 vind je onder deze link.

ONLINE tekenmeditatie op maandagavond

Zen Zien Tekenen
Datum: 11 oktober 2021 20:00 - 13 december 2021 21:00

Locatie: via Zoom

Voor iedereen die vertrouwd is met het Zen Zien Tekenen, is er de mogelijkheid om wekelijks op maandagavond ONLINE mee te doen aan een basisoefening tekenmeditatie. De eerste serie loopt van okotber tot december en omvat 10 avonden.
Het Zen Zien Tekenen kan helpen om rust te creëren als je veel thuis zit of juist veel onrust ervaart. Het richt je aandacht op de kleine wondertjes om ons heen - die er altijd zijn. Regelmaat en een vast tijdstip kan je net even het zetje geven om deze mooie vorm van tekenen in je leven een plek te geven. Zie het als een soort wekelijkse yoga voor je geest!

Opzet:
De oefeningen borduren voort op de cursus - waarvan je er dus wel een of meer gevolgd moet hebben. Elke week doorloop je in een uur de stappen van het Zen Zien Tekenen. Het accent ligt op de meditatie. Op het eind delen we ervaringen ter inspiratie of bemoediging.
Naar eigen behoeften kun je de oefening uitdagender of eenvoudiger maken door de keuze van je onderwerp van tekenen.

De oefeningen worden begeleidt door Nelleke Metselaar, gids in de traditie van Frederick Franck. Incidenteel zal een van de andere gidsen de begeleiding verzorgen.

Voor wie:
Deze oefeningen zijn voor iedereen die een of meer cursussen in het Zen Zien Tekenen heeft gevolgd. Het is een fijne manier om er thuis meer mee te oefenen - na, of tegelijk met een cursus - , of als je deze meditatievorm meer wil integreren in je weekritme.

Praktisch: 
- Start is op maandag 11 oktober, daarna elke maandagavond van 20.00 - 21.00 uur, via het programma Zoom.  Je schrijft je in voor de hele serie van 10 lessen. Als je voor het eerst deelneemt geldt de eerste keer als proefles.
Een serie van tien lessen kost 85,- euro. Bij tussentijds instappen wordt een evenredig deel berekend. 

Geef bij inschrijving graag even aan wanneer en bij wie je lessen in het Zen Zien Tekenen hebt gevolgd.

Een voorproefje voor de online mediatie vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=nVvGlInkNAQ

 Registratie gesloten
 
32

 

Telefoon
0620737340
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • Van 11 oktober 2021 20:00 tot 13 december 2021 21:00

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Facebook

Bekijk het laatste nieuws op onze facebook pagina.

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Quotes