logo zzt

Agenda

In de agenda vind je alle activiteiten die de komende maanden plaatsvinden. Als je voor het eerst kennis maakt met het Zen Zien Tekenen, kies dan voor een kennismakingsworkshop, een Open Dag of introductiecursus. Deze worden op diverse plekken in het land gegeven door gidsen en geoefende tekenaars. Ook is het mogelijk om privélessen te boeken. Zie ook het overzicht van introductiecursussen.

 


Introductiecursus Zoelen

Introductie
Datum: 23 oktober 2021 13:00 - 13 november 2021 15:30

Locatie: Zoelen  |  Plaats: Zoelen, Nederland

Wil je graag intensiever leren kijken, zonder oordeel waarnemen? Met meer aandacht in de wereld staan? Teken je graag? In vier lessen kun je ervaren wat Zen Zien Tekenen voor jou kan betekenen.
Tekenervaring is niet nodig; maar ook als je al veel hebt getekend is het Zen Zien Tekenen een hele nieuwe bijzondere ervaring!

Begeleiding door Martine van der Laan. Martine is een ervaren tekenaar en docent en getraind in de traditie van het Zen Zien Tekenen zoals Frederick Franck dat in de vorige eeuw ontwikkelde. “Zen Zien Tekenen betekent voor mij ontroering. Door heel aandachtsvol contact te maken met het onderwerp dat ik teken, ervaar ik een gevoel van eenheid met dat onderwerp en met de wereld, wat me steeds weer ontroert.”


Locatie: aan huis bij Martine
Maximaal 4 deelnemers, met 1,5 afstand. 

Data: zaterdag 23 en 30 oktober, 6 en 13 november

Tijd: 13.00-15.30 uur

Kosten: 120,- voor vier lessen

 

Meer informatie en inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Uiterdijk 40
4011 EW Zoelen, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van 23 oktober 2021 13:00 tot 13 november 2021 15:30

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Facebook

Bekijk het laatste nieuws op onze facebook pagina.

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Quotes