logo zzt

Agenda

In de agenda vind je alle activiteiten die de komende maanden plaatsvinden. Als je voor het eerst kennis maakt met het Zen Zien Tekenen, kies dan voor een kennismakingsworkshop, een Open Dag of introductiecursus. Deze worden op diverse plekken in het land gegeven door gidsen en geoefende tekenaars. Ook is het mogelijk om privélessen te boeken. Zie ook het overzicht van introductiecursussen.

 


Verdiepingscursus Bilthoven

Vervolglessen
Datum: 26 oktober 2018

Locatie: Atelier  |  Plaats: Bilthoven, Nederland

In deze vier lessen zullen we het Zen Zien Tekenen verder verdiepen. Naast het contourtekenen maak je ook kennis met het ‘gebaartekenen’: de snelle krabbel die je kunt toepassen bij bewegende onderwerpen of tijdens het lopend tekenen.
We gaan ons blikveld verder uitbreiden, met landschap, ruimte, gebouwen, mensen. Ook hierbij blijft steeds de meditatieve houding de basis, die we voortdurend zullen oefenen en verder verdiepen.

De cursus vindt plaats elke twee weken op vrijdagmiddag en kan worden gevolgd door mensen die minstens een keer een introductiecursus of weekend hebben gevolgd. In januari zal er een nieuwe serie van vier verdiepingslessen worden gegeven.

Nelleke Metselaar is gids in de traditie van Frederick Franck. Er wordt gewerkt in een kleine groep, van maximaal vijf deelnemers, in haar atelier in Bilthoven, van
Data: 26 oktober, 9/11, 23/11, 7/12
Tijd: 14.00 – 16.30 uur
Kosten: 100,- euro voor vier lessen van 2,5 uur


NB: Deze cursus is helaas al volgeboekt.

 Registratie gesloten
 
1

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Overboslaan 42
3722 BM Bilthoven, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 26 oktober 2018

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Facebook

Bekijk het laatste nieuws op onze facebook pagina.

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Quotes