logo zzt

Agenda

In de agenda vind je alle activiteiten die de komende maanden plaatsvinden. Als je voor het eerst kennis maakt met het Zen Zien Tekenen, kies dan voor een kennismakingsworkshop, een Open Dag of introductiecursus. Deze worden op diverse plekken in het land gegeven door gidsen en geoefende tekenaars. Ook is het mogelijk om privélessen te boeken. Zie ook het overzicht van introductiecursussen.

 


De kunst van het onbevangen waarnemen

Lezing
Datum: 23 september 2018 14:00

Locatie: Bibliotheek Witte Dame  |  Plaats: Eindhoven, Nederland

 Alles wat ik niet heb getekend, heb ik niet werkelijk gezien. Deze uitspraak is van Frederick Franck, de Nederlands-Amerikaanse kunstenaar die het Zen Zien Tekenen ontwikkelde, een prachtige vorm van tekenen die je in direct contact brengt met de werkelijkheid om je heen.

Zen Zien Tekenen is een actieve vorm van zenmeditatie. Je sluit de wereld niet buiten, maar maakt directe verbinding met de werkelijkheid zoals die is. Zen zien tekenen helpt ons om met meer rust, vrijheid en vollediger aandacht in het leven te staan.

In deze lezing zal Leo van Vegchel aan de hand van lichtbeelden meer vertellen en laten zien over deze mooie 'zenkunst', die voor iedereen is te beoefenen.

Kosten: €3
Informatie en aanmelding bij de bilbiotheek: klik hier.

 

Adres
Emmasingel 22
5611 AZ Eindhoven, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 23 september 2018 14:00

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Facebook

Bekijk het laatste nieuws op onze facebook pagina.

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Quotes