logo zzt

Agenda

In de agenda vind je alle activiteiten die de komende maanden plaatsvinden. Als je voor het eerst kennis maakt met het Zen Zien Tekenen, kies dan voor een kennismakingsworkshop, een Open Dag of introductiecursus. Deze worden op diverse plekken in het land gegeven door gidsen en geoefende tekenaars. Ook is het mogelijk om privélessen te boeken. Zie ook het overzicht van introductiecursussen.

 


Zomerretraite Zen Zien Tekenen

Zen Zien Tekenen
Datum: 11 juli 2019 15:00 - 14 juli 2019 15:00

Plaats: Cothen, Nederland

Na een heerlijke retraite in de zomer van 2018 organiseren we dit jaar opnieuw  een zomerretraite van bijna vier dagen. Iedereen die enige ervaring heeft met het Zen Zien Tekenen en zelfstandig kan werken, kan zich hiervoor inschrijven.  

Dit jaar verblijven we op in De Bronhoeve in Cothen, bij Wijk bij Duurstede. Direct om het huis is er volop te tekenen in de sfeervolle tuin en boomgaard. Even fietsen en je bent in een weids landschap met knotwilgen, fruitbomen, meanderende rivieren, oude stadjes en kastelen. 

Elke dag volgen we een ritme van zitmeditatie, yoga-oefeningen, tekenen en wandelen; alles in stilte. Er wordt geen les gegeven, wel wordt er dagelijks een thema voorgesteld waaraan je kunt werken. Dat is bijvoorbeeld: ruimte, mensen in gebaar-tekenen, beweging. In de avond wisselen we ervaringen en indrukken uit.

Verblijf: van donderdag 11 juli na de lunch t/m zondag 14 juli na de lunch.

Maaltijden: vegetarisch (of andere dieetwensen)

Kosten: 295,- incl. drie overnachtingen in gedeelde kamers, en alle maaltijden. Er is evt. ook de mogelijkheid om een tentje neer te zetten.

Wil je eerst wat meer informatie of overleg? Mail dan naar Nelleke Metselaar (zie onderstaand mailadres)

 

 Registratie gesloten
 
4

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Ossenwaard 14
3945 PG Cothen, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van 11 juli 2019 15:00 tot 14 juli 2019 15:00

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Facebook

Bekijk het laatste nieuws op onze facebook pagina.

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Quotes