logo zzt

Agenda

In de agenda vind je alle activiteiten die de komende maanden plaatsvinden. Als je voor het eerst kennis maakt met het Zen Zien Tekenen, kies dan voor een kennismakingsworkshop, een Open Dag of introductiecursus. Deze worden op diverse plekken in het land gegeven door gidsen en geoefende tekenaars. Ook is het mogelijk om privélessen te boeken. Zie ook het overzicht van introductiecursussen.

 


Introductiecursus Culemborg

Introductie
Datum: 3 november 2018 13:30 - 15:30

Locatie: Volksuniversiteit West-Betuwe  |  Plaats: Culemborg, Nederland

Wil je graag intensiever leren kijken, zonder oordeel waarnemen? Met meer aandacht in de wereld staan? Teken je graag? In vier lessen kun je ervaren wat Zen Zien Tekenen voor jou kan betekenen.
Tekenervaring is niet nodig; maar ook als je al veel hebt getekend is het Zen Zien Tekenen een hele nieuwe bijzondere ervaring!

Martine van der Laan is een ervaren tekenaar en docent en getraind in de traditie van het Zen Zien Tekenen zoals Frederick Franck dat in de vorige eeuw ontwikkelde. “Zen Zien Tekenen betekent voor mij ontroering. Door heel aandachtsvol contact te maken met het onderwerp dat ik teken, ervaar ik een gevoel van eenheid met dat onderwerp en met de wereld, wat me steeds weer ontroert.”
Aanmelden via de site van de Volksuniversiteit West-Betuwe. Zie www.vuwestbetuwe.nl

Data: 3/11,10/11,17/11 en 24/11 van 13.30-15.30 u.
Begeleiding: Martine van der Laan

 

 

Adres
Herenstraat 29
4101 BR Culemborg, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 3 november 2018 13:30 - 15:30

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Facebook

Bekijk het laatste nieuws op onze facebook pagina.

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Quotes